Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ГРОУБОКСОВИ SECRET JARDIN Dark Room 90 Twin 90x90x220cm - гроубокс за одгледување на растенија

Dark Room 90 Twin 90x90x220cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 12,280.00ден
 • Код:
  492
 • Тежина:
  13.000 кг

Гроубокс од висока класа со димензии 90x90x220cm, Dark Room е основа на целосно автономно одгледување во затворен простор во кое има лесна, издржлива, внатрешна РAR и рефлективна постава.

 

Рамката поддржува до 29 килограми тешки осветлување, вентилација или друга опрема, а секој дел има пристапни црева за да обезбеди воздушни канали или друга опрема. DarkRoom може да се состави без алатки за неколку минути!

 • Kутија со два прегради - една за вегетација и една за раст.
 • Светлоизолација - класа А (100% светлонепрониклив)
 • Изработен од високорефлектирачки милар (коефициент на рефлексија 95%).
 • Цврсти агли од полипропилен.
 • Цврсти шини за носење (издржат до 30 килограми).
 • Лесно да се собере и лесен за користење.
 • Димензии (внатрешни): горен дел 90х90х60см, долен дел 90х90х150см
 • Тежина: 13.3kg
 • Материјал: 190D - 95% одраз, заштита од светлина од класа I
 • Препорачано осветлување: за 1 x 400W HPS долен дел за преграда CFX 1x150W
 • Препорачана вентилација: mm, min 1087m3 / h
 • Прикладни комплети за вентилација тук и тук
 • соодветен комплет за осветлување тук и тук
 • Врати: Два предни воздушни канали: 2x203мм за секој оддел + еден влез на долната преграда
 • Бенефиции: кутија за целата кутија, 2x водоотпорна рампа,StrapIT и HookIT аксесоари
Secret Jardin е белгиска компанија која произведува кутии за одгледување растенија во затворен простор и нивни додатоци.

 

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dark Room 90 Twin 90x90x220cm - гроубокс за одгледување на растенија

Нови продукти