Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ГРОУБОКСОВИ SECRET JARDIN Secret Jardin Dark Room 150 II 150x150x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Secret Jardin Dark Room 150 II 150x150x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 17,160.00ден
 • Код:
  487
 • Тежина:
  16.200 кг

Гроубокс од висока класа со димензии 150x150x200cm, Dark Room е во основа потполно автономно внатрешно одгледување, се одликува со лесен, издржлив, PAR интериер и рефлектирачка потплата.

 

Рамката поддржува до 29кг тежок осветувачки систем, вентилација или друга опрема, и секоја секција има ракави за достап, во кои може да се постават воздуховоди или друга опрема. DarkRoom може да биде зглобен без инструменти за неколку минути!

 • Светлоизолација - класа А (100% светлонепропуслив).
 • Изработен од високорефлектирачки милар (коефициент на рефлексија 95%).
 • Цврсти агли од полипропилен.
 • Цврсти носечки шини (издржуваат до 30кг).
 • Лесен за зглобување и удобен за користење.
 • Димензии (внатрешни): 150x150x200cm
 • Тежина: 16,2kg материјл: 210D - 95% рефлексија,
 • Светлозаштита класa II
 • Препорачливо осветлување: 1x1000W HPS, со ладење
 • Препорачлива вентилација: 150mm, min 425m3/h
 • Врати: една напред, две од страни излези за воздуховод:
 • Влез: 2x254mm, излез: 2x254mm, за cooltube: 2x254 mm
 • Дополнителни екстри: навлака за целиот бокс, водоотпрна подлошка, StrapIT и HookIT аксесоари

Secret Jardin е белгиска компанија која произведува кутии за одгледување растенија во затворен простор и нивни додатоци.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Secret Jardin Dark Room 150 II 150x150x200cm - гроубокс за одгледување на растенија