Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СЛАБО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ Gold Label Special Mix Light 50L - слабо-збогатена почва

Gold Label Special Mix Light 50L - слабо-збогатена почва

Цена: 850.00ден
  • Код:
    446
  • Тежина:
    13.600 кг

Ако претпочитате сами да ги дозирате ѓубривата, тогаш Special Light mix е почвата која ја барате.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Таа ги содржи истите висококвалитетни состојки и ја има истата структура како Special Mix, но со помалку додадени хранливи материи.Пониската концентрација на хранливи материи, дозволува брз развој на корените, како и перфектен старт на вашата реколта.Special Mix Light може да биде искористен во комбинација како со минерални така и со био ѓубрива.

EC: 1.0
PH 5.5 - 6.5

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Gold Label Special Mix Light 50L - слабо-збогатена почва