Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА BIOBIZZ СТИМУЛАТОРИ ЗА КОРЕН Root Juice 1L - стимулатор за корен

Root Juice 1L - стимулатор за корен

Цена: 2,660.00ден
  • Код:
    429
  • Тежина:
    1.000 кг

Root Juice е  100% органски коренов стимулатор!

Тој го засилува веќе постоечкиот раст на корените и е многу ефикасен во создавање на изобилство од нови. Root Јuice работи преку стимулирање на биолошката активност која се пројавува во зоната на корените за да го поттикне растењето и развојот на растенијата и да зголеми отпорноста према штетниците. Тој исто го забрзува и подобрува приемот на хранливи материи преку кореновиот систем поради што е ефективен да се користи за време на целиот период на раст, а не само за вкоренување на резници.

Придобивките од здрав коренов систем се очигледни во растот на растенијата. Голем, добро развиен коренов систем ќе доведе до посилни, поголеми растенија и поголеми приноси. Стимулирање на биолошката активност во коренот, исто така, помага да се подобри заштитата на растенијата преку зголемување на отпорноста кон болести.

 

BioBizz допринесува за одличен раст и цветање на растенијата и сладок вкус кај културите кои се консумираат. Овие биохранливи продукти исто така вклучуваат растителни есенцијални аминокиселини и над 70 микроелементи.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Root Juice 1L - стимулатор за корен

Користете го Root juice  во доза од 1-4ml/L за време на раните етапи од развојот на растенијата (првите 1-2 седмици)Root juice може да се користи во сите средини на одгледување растенија.
 

Не се препорачува претходна подготовка на раствор од органски продукти, бидејќи почнуваат да ферментираат после 24h!

Протресете добро пред употреба! Да се чува на ладно и темно место, недостапно за деца и домашни животни.

 

Нови продукти