Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА XPERT NUTRIENTS Sugar Shot 5L - Органски Јаглехидратен додаток

Sugar Shot 5L - Органски Јаглехидратен додаток

Цена: 7,370.00ден
 • Код:
  3841
 • Тежина:
  5.400 кг

Sugar Shot е специјално дизајнирана формула од сложени и прости јаглехидрати за да им обезбеди енергија на растенијата во фазата на цветање. Растенијата трошат исклучително големо количество сложени шеќери, ослободувајќи енергија во пределот на коренот, така што со употребата на Sugar Shot можете да бидете сигурни дека корисните микроби во почвата ќе бидат обилно нахранети и со тоа ќе го подобрите одгледувањето и растот на вашите растенија.

Sugar shot им помага на вашите растенија да ја зголемат кореновата маса, да ја зголемат апсорпцијата на хранливи материи, да ги заштити корените и го подобрува производството на хормони кои ја стимулираат големината, виталноста и вредноста на цветот. Дополнително, Sugar shot го зголемува нивото на шеќер, арома и вкус и на растението и на финалниот производ. Овој начин на додавање јаглехидрати ќе ги снабди растенијата со потребната енергија за да продолжат да растат поголеми, пополни, потешки и повкусни приноси.

Sugar Shot загарантирано го подобрува мирисот и допринесува за посладок вкус на приносите.

Бенефиции од Sugar Shot:

 • Им дава енергија на вашите растенија.
 • Обилно ги храни корисните микроби во почвата
 • Ги подобрува органолептичките својства на растенијето и ја зголемува нивната тежина.
 • Ја зголемува и подобрува аромата и вкусот.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Sugar Shot 5L - Органски Јаглехидратен додаток

Препорачана доза и начин на употреба:                                                                                                                                                                                                                                        

2ml / 1l вода раствор се употребува во целата фаза на цветање.

Складирање: Чувајте го во оригинално пакување на суво и ладно место. НЕ во ладилник, на температура од 5 до 28°C, Подалеку од дофат на деца и домашни миленичиња. Заштитете од директна сончева светлина. Рок на трање -3 години.

Специјални мерки за препазливост при употреба: Во случај на контакт со очи исплакнете темелно со вода и консултирајте се со доктор.