Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ СРЕДИНИ ЗА 'РТЕЊЕ/КЛОНИРАЊЕ Grodan 40x40x40mm - блок за 'ртење од стаклена волна

Grodan 40x40x40mm - блок за 'ртење од стаклена волна

Цена: 20.00ден
  • Код:
    35
  • Тежина:
    0.500 кг

Блоковите за одгледување на Gordan се компатибилни со блокови за одгледување и можат да бидат вградени или да бидат пресадени на друга основа.

 

Одгледувањето на растенија секогаш е лесно со Gordon блоковите. Блокчињата се дизајнирани да одговараат еден на друг. Grodan Single Block Systems (SBS) и AO растечките блокови се достапни во две големини (40x40x40mm или 75x75x65mm). Секогаш внимавајте да ја изберете точната големина на дупките (27 или 40 mm). Растечките блокови може да се пресадат како вметнувачки, друг супстрат или директно во систем за одгледување.

 

Начин на употреба:

 

Gro-Blocks Usage

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Grodan 40x40x40mm - блок за 'ртење од стаклена волна