Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА XPERT NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА КОРЕН Master Root 5L - Стимулатор за корен

Master Root 5L - Стимулатор за корен

Цена: 10,390.00ден
  • Код:
    3651
  • Тежина:
    5.000 кг

Master Root – обезбедува силно развиен и здрав коренов систем кај растенијата, преку зголемување на кореновите влакна. Со голема содржина на витамини, растителни хормони и аминокиселини. Помага за ефективно усвојување на хранливите елементи, го забрзува равојот на растенијата, ја зголемува отпорноста на стрес, заштитува од болести и штетници. Погоден за употреба во сите медиуми: почва, тресет, кокосов субстрат и хидропоника. Погоден за сите растенија по вкоренување и преку целиот период на вегетација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба:

MASTER ROOT ФАЗА ВЕГЕТАЦИЈА: 
-Се аплицира во сооднос 2мл на 1 литар вода.

MASTER ROOT ФАЗА ЦВЕТ:
-Се аплицира во првите 3 недели од оваа фаза во сооднос 1мл на 1 литар вода.