КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА CANNA Canna Coco Nutrient Part A+B 10L - минерално ѓубриво за растење и цветање во кокос

Canna Coco Nutrient Part A+B 10L - минерално ѓубриво за растење и цветање во кокос

Цена: 5,980.00ден
  • Код:
    2493
  • Тежина:
    20.400 кг

 

Canna Coco е создаден специјално за одгледување на растенија во кокосови субстрати.

 

Двокомпонентно ѓубриво, ги содржи сите неопходни хранливи материи за фазите на растење и цветање. CANNA Coco A и B се не само хранливи материи составени од минерали со висока вредност. Тие содржат хумус и фулвични киселини, помагајќи на вашите растенија оптимално да ги примат сите хранливи материи.

Кога употребувате CANNA Coco, очекувајте експлозивен раст и обилно цветање! CANNA Coco е лесен за употреба и лесно се раствора во вода. Еден добар избор за одгледување на растенија во саксии или во хидропони системи.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови