Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА HY-PRO СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ HY - PRO SPRAYMIX 500ml - стимулатор на животност и имунитет

HY - PRO SPRAYMIX 500ml - стимулатор на животност и имунитет

Цена: 1,890.00ден
  • Код:
    371

 

HY- PRO Spraymix е разработен за растенија кои бараат поголема влажност на воздухот, која тешко може да биде осигурена, особено при внатрешно одгледување.

 

Содржи само викококвалитетни компоненти. Производот е уникатен во однос на составот, а позитивниот ефект се гледа веднаш после употребата. HY - PRO Spraymix го стимулира растението да изгради понормален начин на спротивставени сили, спроти надворешните негативни влијанија, особено при недоволна влажност на воздухот , запрашеност, прекумерна сончева светлина. Потпомага и стимулира образување на нова лисна маса. Позитивниот ефект од неговата употреба се забележува веднаш по прскањето

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена:

 

Препорачуваме да подготвите микс со вода во сооднос 1: 200 или 5 мл (1 чајна лажичка) Spraymix на литар вода.

 

Расклатете го здраво и прскајте врз лисјата. Користете го готовиот спреј на Spraymix во една тура на лечење, така што составот може да се промени после извесно време.