Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА HY-PRO ОСНОВНИ ЃУБРИВА HY - PRO TERRA 1L - минерално ѓубриво за растење и цветање

HY - PRO TERRA 1L - минерално ѓубриво за растење и цветање

Цена: 860.00ден
  • Код:
    370
  • Тежина:
    1.150 кг

Состојките на HY-PRO Terra се со револуционерен квалитет.

 

Со оглед на создавање на здрави и квалитетни растенија, неопходно е да се додадат сите неопходни микроелементи во почвата. Кога го употребувате HY-PRO Terra, вашите растенија ќе реагираат оптимално при одгледувањето како на отворено(outdoor) така и на затворено (indoor). HY-PRO Terra е еднокомпонентно ѓубриво, кое е погодно за употреба како за време на фазата на растење, така и на цветање. Одговара за почвено одгледување.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

 Примена:

 

Се пепорачува дозирање за време на вегетација: 3ml/L

 

Препорачливо дозирање за време на цветање: 5ml/L

 

Ви препорачуваме да го мешате производот со вода со собна температура за да избегнете флуктуации (разместување) во рН-то на растворот. При предозирање можете да забележите лесно пожолтување на лисјата - во таков случај "исплакнете" (полејте) ги растенијата само со вода после што обновете го поливањето со производот.