Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ГРОУБОКСОВИ SECRET JARDIN Secret Jardin Dark Room 120 II 120x120x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Secret Jardin Dark Room 120 II 120x120x200cm - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 11,210.00ден
 • Код:
  368
 • Тежина:
  12.000 кг

Гроубокс од висока класа со димензии 120x120x200cm, Dark Room е во основа потполно автономно внатрешно одгледување, се одликува со лесен, издржлив, PAR интериер и рефлектирачка потплата.

 

Рамката поддржува до 29кг тежок осветувачки систем, вентилација или друга опрема, и секоја секција има ракави за достап, во кои може да се постават воздуховоди или друга опрема. DarkRoom може да биде зглобен без инструменти за неколку минути!

 • Светлоизолација - класа А (100% светлонепропуслив).
 • Изработен од високорефлектирачки милар (коефициент на рефлексија 95%).
 • Цврсти агли од полипропилен.
 • Цврсти носечки шини (издржуваат до 30кг).
 • Лесен за зглобување и удобен за користење.
 • Димензии (внатрешни): 120x120x200 cm
 • Материјал: 210D - 95% рефлексија,
 • Светлозаштита класа II
 • Препорачливо осветлување: 1x600W HPS, со ладење
 • Препорачлива вентилација: 125mm, min 220m3/h
 • Кпмплети за осветлување кои одговараат тук и тук
 • Врати: една напред, две од страни излези за воздуховод: влез: 2x203mm, излез: 2x203mm, за cooltube: 2x203 mm
Secret Jardin е белгиска компанија која произведува кутии за одгледување растенија во затворен простор и нивни додатоци.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Secret Jardin Dark Room 120 II 120x120x200cm - гроубокс за одгледување на растенија