Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА XPERT NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА Master Grow A+B 5L - минерално ѓубриво за раст

Master Grow A+B 5L - минерално ѓубриво за раст

Цена: 5,030.00ден
  • Код:
    3525
  • Тежина:
    10.250 кг

Master Grow A+B е основно ѓубриво за раст, избрано со цел да се обезбеди совршен сооднос на хранливи материи потребни во вегетативната фаза на растенијата.

 

Ги активира гените за раст и заштита, што доведува до силни растенија и високи приноси. 100% растворлива во вода формула, која содржи правилно избалансирана мешавина од сите основни, растителни хранливи материи со елементи кои го зголемуваат квалитетот на жетвата. Погодно за сите методи на одгледување: почва, хидропоника и кокос.

Содржи:
-Дел А: NPK 2,5-0-0, калциум(Cа)-2,5%, магнезиум(Mg)-0,65%, хелатни микроелементи, железо(Fe)-0,06%, манган(Mn)-0,052%, цинк(Zn)-0.02%, бакар(Cu)-0,0016%, молибден(Mo)-0,0001%.
-Дел Б: NPK 2-2-7, сулфур(SO3)-2,2%

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Апликација:
-1-3ml на литро вода во зависност од големината на растението. Протресете добро пред употреба. За секоја апликација користете Part A и Part B во исти количини.
Внимание!
-Да се чува во оргиналното пакување во суво и ладно место, но не во фрижидер, на температура помеѓи 5C и 30C, надвор од дофат на деца и домашни миленици. Заштитете од директна сончева светлина. Рок на траење 5 години! Во случај на контакт со очите исплакнете темелно и побарајте помош од лекар