Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Natural Power Комплект 250ml - стимулатори за целосен развој на растенијата

Natural Power Комплект 250ml - стимулатори за целосен развој на растенијата

Цена: 3,285.00ден
  • Код:
    29
  • Тежина:
    0.500 кг

Комплетот Advanced Natural Рower е едно компактно и добро решение за изготвување на добра хранлива програма, која вклучува квалитетни збогатувачи!

Со овој комплект вие заштедувате од единечната цена на секој производ. Комплетот содржи:

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Natural Power Комплект 250ml