Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ КОКОСОВИ ПОЧВИ BIO NOVA Coco brick - 6 плочки

BIO NOVA Coco brick - 6 плочки

Цена: 970.00ден
  • Код:
    154
  • Тежина:
    0.500 кг

Пакет од 6 парчиња

Кокосовиот субстрат има многу предности, што се однесува до калемењето на растенијата, и е многу лесен за употреба. ЕС вредноста < 0,4 mS/cm, идеална pH вредност од 5.8, перфектен развој на коренот. Кокосовиот субстрат ја заштедува водата на високо ниво, и може да се користи неколку пати.

BN Coco - brick од пресувани кокосови влакна, може да биде искористен за правење 8-9 литри од готов за користење кокосов субстрат. Просто се додаваат 4 - 5 литри вода и обемот на блокот се зголемува приближно десетократно.  Приносите со помош на Кокосовиот субстрат, често се повисоки и поквалитетни во споредба со други. Субстратот е потполно исчистен преку збогатувачи против штетници и заболувања и содржи специјални додатоци за добри до одлични резултати!

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BIO NOVA Coco brick - 6 плочки

Инструкции:

- Наполнете кофа или резервоар со три литри вода
- Потопете и оставете блокот BN Coco-brick да набабри во водата
- После околу 30 минути смесата внимателно се размешува, после ќе имате околу 10 литри готов за употреба субстрат.