Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Milwaukee pH 600 - електронски pH тестер

Цена: 2,350.00ден
 • Код:
  135
 • Тежина:
  0.500 кг

Не користете дестилирана или дејонизирана вода за чување на вашиот тестер. Секогаш оддржувајте ја сондата навлажнета

Калибрација:

- Потопете го тестерот во вода за околу една минута
- Вклучете го тестерот од копчето "ON/OFF"
- Извадете го тестерот од водата и го потопете го во пуфер раствор 7.0
- Земета мал шрафцигер и најдете го отворот на грбот на тестерот
- Со помош на шварцигерот завртете, додека на екранот биде точно 7.0
- Вашиот тестер е калибриран!
 
рН 600 Спецификации: 
 • Опфат 0.0 - 14.0 
 • Резолуција рН 0.1 
 • pН Точност ± 0,1 рН 
 • Calibration 1 Точка (7.0) - Manual 
 • LED дисплеј 
 • Траење на батеријата 700 часа користење 
 
 
 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Milwaukee pH 600 - електронски pH тестер
Тестерот е покриен со гаранција за дефект за период од 12 месеци од денот на купувањето. Во овој период, апаратот може да се врати на продавачот со доказ за купување (ваучер за готовина). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на апаратот, случајно оштетување (загуба, мокрење), поправка од страна на неовластени лица.