Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GIB KCL-PRO 300ml - течност за чување на pH тестери

Цена: 625.00ден
  • Код:
    117
  • Тежина:
    0.300 кг

GIB KCL Pro е течност за чување на рН метар, направен врз основа на калиумов хлорид со висок квалитет.

Растворот за чување KCL-PRO на GIB Industries ја заштитува вашата рН електрода од исушување и и го продолжува векот.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GIB KCL-PRO 300ml  - течност за чување на pH тестери