Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

EC 1413 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 100.00ден
  • Код:
    115
  • Тежина:
    0.020 кг

Раствор ЕC 1413 µS/cm за калибрирање на електронски EC-метар  

  • торбичка: 20ml 

  • калибрирање по шемата врз опаковката

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
EC 1413 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Нови продукти