Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

pH 4 20ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 100.00ден
  • Код:
    114
  • Тежина:
    0.020 кг

PH пуфер раствор 4,01 20 ml

 
- pH- 4.01 пуфер раствор за калибрирање на електронски рН метар  
- калибрирање - по шемата врз опаковката

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација,правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 pH 4 20ml - калибрирачки раствор за pH тестер