Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

pH 7 20ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 100.00ден
  • Код:
    113
  • Тежина:
    0.020 кг

20 мл рН 7.01 

- течност рН 7.01 за калибрирање на електронски рН метар 
- калибрирање - по шемата врз опаковката

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација,правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
pH 7 20ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Нови продукти