Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GiB EC 1,4-PRO 300ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 625.00ден
 • Код:
  112
 • Тежина:
  0.300 кг

За калибрирање на EC метар

 • Содржи 1x 300ml раствор за калибрација
 • Работи со сите мерни ЕС инструменти од сите производители
 • Пуфер р-р 1.413 µS/cm.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GiB EC 1,4-PRO 300ml - калибрирачки раствор за EC тестер