Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GIB pH Buffer 4 300ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 625.00ден
  • Код:
    110
  • Тежина:
    0.250 кг

Пуфер раствор рН метар со точна и стабилна рН 4.0. рН-метар треба да се калибрира редовно, за да се осигура прецизно отчитување на рН.

Следете ги инструкциите, доставени со вашиот рН метар.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација,правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GIB pH Buffer 4 300ml  - калибрирачки раствор за pH тестер

Нови продукти