Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ pH - EC - ТЕСТЕРИ И РАСТВОРИ ЗА КАЛИБРАЦИЈА КАЛИБРАЦИЈА Essentials Buffer pH 7 250ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Essentials Buffer pH 7 250ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 260.00ден
  • Код:
    1078
  • Тежина:
    0.300 кг

Одржувањето на рН метарот е од суштинско значење за прифаќањето на точни показатели и оддржувањето на вашиот хранлив раствор во рамките на правилниот рН дијапазон.

Essentials пуфер со рН 7 обезбедува точно калибрирање на вашиот рН метар.

 
- Употребувајте го редовно, за да го оддржувате вашиот рН-метар калибриран
- Загарантирано точни показатели
- Може да се користи со секоја бренд на рН метри
 

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација,правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Essentials Buffer pH 7 250ml - калибрирачки  раствор за pH тестер