Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Clonex 50ml - гел за клонирање

Цена: 830.00ден
  • Код:
    49
  • Тежина:
    0.500 кг

Хормонален гел кој што помага за лесно и стабилно вкоренување во најкраток можен рок.

 

Моќна стимулација за формирање зелени матични клетки, ја забрзува поделбата на клетките во коренот. Специјалниот хормонски коктел помага да се формира силен коренов систем. Содржи целосен опсег од микроелементи, доволни за еден добар старт на младиот корен, уште од првиот ден на клонирањето.

Неверојатна мешавина за растенија што ја користат професионалци и аматери низ светот! CLONEX е транспарентен гел и е исклучително продуктивна формула на хормони, витамини и минерали.

 

CLONEX e добар, затоа што:

- Веднаш се лепи за ткивото, со што се елиминира ризикот од инфекција или емболија.
- Содржи растителен хормон со 3000 честички на/ 1мл, максималната сила за експлозивен раст.
- Содржи повеќе профилни нутритивни додатоци и ги следи сите состојки за оплодување и оптимален раст на младите растенија.
- Тоа е гел- многу поефективен отколку течните или препарати во прав, затоа што не може да се распарчи или издува.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Clonex 50ml - гел за клонирање

Апликација: Истурете мала количина гел во чист сад. Затворете го шишето со остатокот од гелот и чувајте го на ладно место. Насечената површина се потопува во гелот, потоа гранчињата се садат во растечкиот медиум (подлогата).