Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Grodan/Cultilene TRAY 77 - Тава со 77 блокчиња

Цена: 670.00ден
  • Код:
    1904
  • Тежина:
    0.500 кг

Cultilene стаклената волна нуди професионално одгледување, како што се целосна контрола врз потребите на растенијата, максимален принос и лесна интеграција на оваа компонента во средината за растење.

Cultilene стаклената волна им нуди на растенија постојани и совршени пропорции на вода и воздух. Стаклената волна добро ја задржува влагата, притоа осигурува доволно воздух за коренот. Практична тава што им овозможува одличен старт на растенијата!

Коцките стаклена волна може да се пресадат дирекно во супстратот или во системот за одгледување. Одгледувањето на растенија со Grodan е лесно. Блоковите се дизајнирани да одговараат еден на друг.

- Потопете ја коцката во вода со pH меѓу 5,5 - 5,8 пред употреба.
- 77 коцки во пластична тава
- Големина на коцки: 3,6 х 3,6 х 4 см
- Големина на тава: 53 см x 31 см

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Grodan/Cultilene TRAY 77 - Тава со 77 блокчиња

Нови продукти