КОШНИЧКА

0 артикла
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ СРЕДИНИ ЗА 'РТЕЊЕ/КЛОНИРАЊЕ Jiffy Tray 104 Гнезда 33м - Тава за пропагација

Jiffy Tray 104 Гнезда 33м - Тава за пропагација

Цена: 0.00ден
  • Код:
    3622
  • Тежина:
    2.000 кг

Jiffy - тресетските блокови се направени од органски материјали, кои се поврзани и формирани во широка линија на производи од тресетски блокови за професионално градинарство и може да се користат за производство на широк спектар на земјоделски култури.
Jiffy го произведува ова со огромен напредок, природно и одржливо решение за одгледување на сите ваши растенија. Овој производ е внимателно избалансиран и има предодредено pH, EC вредност и фиксен однос воздух-вода. Затоа, условите за одгледување се секогаш оптимални и се обезбедува многу брзо и моќно искоренување или ртење.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти