Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ LED ОСВЕТЛУВАЊЕ FLEXSTAR Undercanopy LED light 120 W - LED лампа за раст и цвет

FLEXSTAR Undercanopy LED light 120 W - LED лампа за раст и цвет

Цена: 16,600.00ден
 • Код:
  4002
 • Тежина:
  2.600 кг

Flexstar Undercanopy LED светло 120W!
Соодветен извор на светлина за целиот развоен циклус од вегетативна фаза до крајот на цветањето.


 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Нов производ
FLEXSTAR Undercanopy LED light 120 W - LED лампа за раст и цвет

Карактеритики:
 

 • PPF (Photosynthetic Photon Flux) - до 340
 • Photon Efficacy - до 2.9 µmol/J
 • Моќност - 120W
 • Волти - 120V, 240V, 277V
 • Влезна струја - 1.0A, 0.5A, 0.43A
 • Фрекфенција- 50/60HZ
 • Димензија- 115.7 х 7.5 х 8.5
 • Тежина- 2.6 кг
 • Режим на димиране - 40% - 100%/ OFF
 • Живот - > 50 000 часа
 • 5 години гаранција
 • Работна температура - 95°F/35°C Max

Ве молиме проверете го максималниот број на светилки поврзани на истиот штекер за наизменична струја (прикажано подолу) пред да започнете со инсталацијата. 


 

Постојат 2 опции за монтирање на светилката, погодни за различни апликации:

Монтирање на дното: Осветлување обезбедува дополнителна светлина за гранките на
растенија под крошна;

Горна монтажа: средна светлина обезбедува светлина на крошната на растението.



Продуктот  има гаранција против дефекти во период од 5 години од датумот на купување. Во овој период, уредот може да му се врати на продавачот со доказ за купување (потврда). Доколку се открие дефект, тој ќе биде поправен или заменет. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на уредот, случајно оштетување (абразија, влажнење), поправки од неовластени лица.