Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Co2 Boost Полнач

Цена: 7,540.00ден
  • Код:
    1064
  • Тежина:
    2.700 кг

 CO2 Boost е природен производ кој работи заедно со лесни циклуси.

 
 
Бидејќи растенијата апсорбираат CO2 само кога тие се изложени на светлина, вклучувањето на пумпата е препорачливо, кога светлината е исклучена. CO2 Boost треба да биде подесен да работи синхронизирано со циклус на светлината.
За најдобри резултати, поставете го цревото непосредно над растенијата и оставете да виси надолу. Ако користите лесен light rail систем, каде сијалиците се движат напред и назад, закачете го цревото за водачот, кој се движи со сијалицата, за да се гарантира, дека сите растенија примиле доволно CO2 .
 
 
Друг можен за употреба начин е за да прикрепите на цревото кон грбот на рециркулациониот вентилатор. Тоа го распределува природниот CO2 во целата просторија.
 
 
-Без миризба
- 100% природен
- Лесен
- Економичен
- Лесен за употреба
 
Преку фотосинтеза, јаглеродот во СО2 е извлечен и се вклучени во изградбата на лисја, стебла, цвеќиња и овошје. Правилната концентрација на СО2 од почетокот на растот до плодот овозможува побрзо зреење и поголем принос.Предностите на збогатувањето на СО2 се што го намалува времето од сеење до жетва, севкупното забрзување на растот и зголемување на приносите . Растенијата исто така стануваат поотпорни на некои штетници.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Co2 Boost Полнач