Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЗБОГАТУВАЧИ ИЗВОРИ НА CO2 CO2 ИЗВОРИ Co2 Boost - генератор на јагленороден диоксид

Co2 Boost - генератор на јагленороден диоксид

Цена: 8,855.00ден
 • Код:
  606
 • Тежина:
  3.000 кг

CO2 Boost е целосно органски и натурален производ, кој е направен да испумпува CO2 директно кон вашата градина, за период до 90 дена.

 

Докажано, значително го забрзува растот и го зголемува обемот на плодот

За најдобри резултати, поставете го цревото непосредно над растенијата и оставете го да виси надолу. Ако користите лесен light rail систем, каде лампите се движат напред и назад, закачете го цревото за водачот кој се движи со сијалицата, за да се гарантира, дека сите растенија превзеле доволно CO2 . Друг можен за употреба начин е  да закрепите на цревото кон грбот на рециркулациониот вентилатор. Тоа го распределува природниот CO2 во целата просторија.

Упатство за монтажа и примена ТУКА

видео преглед за начин на употреба ТУКА

Преку фотосинтеза, јаглеродот во СО2 е извлечен и се вклучени во изградбата на лисја, стебла, цвеќиња и овошје. Правилната концентрација на СО2 од почетокот на растот до плодот овозможува побрзо зреење и поголем принос.Предностите на збогатувањето на СО2 се што го намалува времето од сеење до жетва, севкупното забрзување на растот и зголемување на приносите . Растенијата исто така стануваат поотпорни на некои штетници.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Co2 Boost - генератор на јагленороден диоксид
 • Без миризба
 • 100% природен
 • Лесен
 • Економичен
 • Лесен за употреба

Нови продукти