Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ПУМПИ АЕРИРАЧКИ КАМЕЊА HAILEA Round Polo Ceramic Airstone 125 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

HAILEA Round Polo Ceramic Airstone 125 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

Цена: 200.00ден
  • Код:
    480
  • Тежина:
    0.200 кг

Камен за аерирање на воден раствор

 

Накиснете го добро во вода пред употреба, за да не исплива и да осигурате рамномерно распределување и минимална големина на воздушните меурчиња.

Аерационите камења и прстени се одлично средство за заситување на работниот раствор со кислород.Целосно потопени во резервоарот, тие се поврзани со воздушна пумпа.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.