Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ПУМПИ АЕРИРАЧКИ КАМЕЊА HAILEA Volume Ceramic AirStone 200 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

HAILEA Volume Ceramic AirStone 200 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

Цена: 1,300.00ден
  • Код:
    483
  • Тежина:
    0.400 кг

Керамички камен за аерирање на воден раствор

 

Аерационите камења и прстени се одлично средство за заситување на работниот раствор со кислород.Целосно потопени во резервоарот, тие се поврзани со воздушна пумпа.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.