Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ПРИГУШНИК НА ЗВУК Пригушувач на звук Ø200 - L=900

Пригушувач на звук Ø200 - L=900

Цена: 5,500.00ден
  • Код:
    981
  • Тежина:
    10.000 кг

Пригушувачот на звук има за функција да го намали нивото на звук во вентилациониот систем

Се инсталира на патот на излезниот воздух (после вентилаторот).

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За да вашата градина и вашата култура бидат со добар квалитет, треба да размислите за прочистување на воздухот, внесување на свеж воздух во просторијата и вентилација. Тука се претставени најважните компоненти, кои се неопходни за опремување на идеален вентилациски систем!

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.