Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ПРИГУШНИК НА ЗВУК Пригушувач на звук Ø400 - L=900

Пригушувач на звук Ø400 - L=900

Цена: 11,000.00ден
  • Код:
    985
  • Тежина:
    0.500 кг

Пригушувачот на звук има за функција да го намали нивото на звук во вентилациониот систем

Се инсталира на патот на излезниот воздух (после вентилаторот).

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За да вашата градина и вашата култура бидат со добар квалитет, треба да размислите за прочистување на воздухот, внесување на свеж воздух во просторијата и вентилација. Тука се претставени најважните компоненти, кои се неопходни за опремување на идеален вентилациски систем!

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.