Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Ø200/1218m3 Max - Fan PRO series - излезен / влезен вентилатор

Ø200/1218m3 Max - Fan PRO series - излезен / влезен вентилатор

Цена: 12,220.00ден
 • Код:
  632
 • Тежина:
  4.000 кг

Max Fan Pro Series-втората генерација на Max Fan со подобрена 3D ротор-статор систем, за да биде поефективен и потивок. Дизајнот на вентилаторот го прави многу компактен и лесен за користење, така што адаптерот за вентилационите цевки е интегриран во монтажните држачи. Само треба да се монтира на адаптерот и потоа затегнете го вентилаторот со две завртки.

 

 • Вентилатор од највисок квалитет. 
 • Два степени на моќост за оптимална работа.
 • Безшумно вртечки 3D ротор од нова генерација, , сместен во цврст и елегантен пластичен корпус.
 • Компактен, лесен за монтажа, експлоатација и чистење.
 • Долг живот на уредот
 • 75w
 • 220-230V
 • 0.3A
 • Ф 200
 • прва брзина: 793m3
 • втора брзина: 1218m3
 

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 6-9кв.м

 

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Ø200/1218m3 Max - Fan PRO series - излезен / влезен вентилатор

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 2 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.