Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G-SYSTEMS ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ Timer Box II 12x600W - тајмер-кутија + греење

Timer Box II 12x600W - тајмер-кутија + греење

Цена: 10,850.00ден
  • Код:
    1031
  • Тежина:
    0.700 кг

GSE тајмер / Контактор за индуктивни потрошувачи од 12x600W.

 

Стандардна верзија - еднофазен со 3 кабли за напојување. + греење "се вклучува 1 потрошувач кога светлата се исклучени. Тајмер-кутијата контролира неколку индуктивни оптоварувања. Едно од нив е сијалиците со висок притисок. Контакторот се заснова на системот за контрола и е дизајниран за индуктивна носивост до 12x600W. Уредот работи со сигурен германски 24-часовен тајмер - Граслин со 36 часовна резерва на напојување (батерија) Насадот за греење се активира само кога светилките се исклучени.

 

Технички податоци:

- Тајмер кутија: 230x150x70mm 
- 1 Прво вкл. конектор 16А (ЕС) 4x600W 
- 1 Прво вкл. конектор10A (CH) 3x600W
- Извор за греење 
- 3 Прво искл. конектор 9x600W 
- Волти: 230V / 50Hz 
- 24 часовниот тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. поставување 
- Релеи: 4x16A 230V 
- Класа на заштита: IP40

 

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Timer Box II 12x600W  -  тајмер-кутија + греење