Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G-SYSTEMS ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ GSE Timer Box II 6x600W - тајмер-кутија + греење за истовремено вклучување на повеќе светилки

GSE Timer Box II 6x600W - тајмер-кутија + греење за истовремено вклучување на повеќе светилки

Цена: 11,470.00ден
  • Код:
    1026
  • Тежина:
    0.700 кг

Тајмер кутијата GSE вклучва и изклучва 6x600W или 6x400W баласти.

 

Во време на исклучување тој обезбедува до 2000W грејач + грејач

Стандардна верзија - еднофазен со 3 кабли за напојување. + греење "се вклучува 1 потрошувач кога светлата се исклучени. Тајмер-кутијата контролира неколку индуктивни оптоварувања. Едно од нив е сијалици со висок притисок. Контакторот се заснова на системот за контрола и е дизајниран за индуктивни оптоварувања до 6x600W. Уредот работи со сигурен германски 24-часовен граслин тајмер со 36 часа енергија (батерија) Штекерот за греење се активира само кога светилките се исклучени.

 

Технички податоци:

- Тајмер кутија: 230x150x70mm 
- 1 Прво вкл. конектор 16А (ЕС) 4x600W 
- 1 Прво вкл. конектор 10A (CH) 3x600W, 
- Волти: 230V / 50Hz 
- 24 часовниот тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. поставување
- Релеи: 4x16A 230V 
- Класа на заштита: IP40
- Извод за топлење

 

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE Timer Box II 6x600W  - тајмер-кутија + греење за истовремено вклучување на повеќе светилки