Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КОНТРОЛЕРИ ДИГИТАЛНИ И АНАЛОГНИ ТАЈМЕРИ Grasslin topica 600 - дигитален тајмер

Grasslin topica 600 - дигитален тајмер

Цена: 2,600.00ден
  • Код:
    1025
  • Тежина:
    0.300 кг

Дваесет и четири часовен, 7 дневен, 2 точков, Topica 600

 

Grasslin Topica е тајмер, кој одговара за користење со големо разнообразие од домашни и канцелариски уреди.

- LCD дисплеј
- минимално време за превклучување 1мин
- Рачен преклопник, дисплеј во работен режим и во превклучувачки режим
- генератор на случаен принцип, кој ја забавува командата превклучување за 1-45 минути
 

Спецификации:

- Седмичен тип на броење
- Длабочина: 75мм
- Тип на удерот: дигитален
- Височина: 146 мм
- Места за запаметување: 20
- Број на канали: 1

Инструкции за користење (EN)

  • Должина сегмент: 1 мин
  • Напојувачки напон 230 → 240 V

 

Тестерите се важни мерни инструменти во градинарството.Во оваа категорија ќе најдете тестери за различни намени.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.