Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Мерна чаша 100ml

Цена: 160.00ден
  • Код:
    1024
  • Тежина:
    0.010 кг

Полипропиленова, мерна чаша со лесна скала за читање за прецизно мерење.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.