Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Gardena Smart flow - водомер

Цена: 3,290.00ден
  • Код:
    1021
  • Тежина:
    0.200 кг

Иновативниот GARDENA Water Smart мерач на проток на вода дозволува насочено напојување.

 

Само со еден поглед можете да видите:

1. Потребата на вода во денот

2. Потребата на вода за една сезона

3. Потребата на вода на поливање

4. Тековниот поток во литра на минута.

 

Количеството конзумирана вода може да се прочита во секое време на големиот дисплеј и на тој начин да се контролира. Со едно копче за сите функции, Smart flow е лесен за користење.

Водомерот Smart flow ви гарантира, дека ќе имате подобра контрола над поливањето. Од сега натаму, можете да поливате на системски начин. Тоа е добро за градината, околната средина, Smart flow е со батерии и може веднаш да биде сврзан кон славината, пулверизаторот, прскалка или пумпа. Се прицврстува кон резбата на славината или стандардно црево и веднаш доставува важни податоци преку активно мерење. Интегрираниот дисплеј осигурува прецизна работа. Овој иновативен водомер ја зголемува информираноста за консумацијата на вода.

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Gardena Smart flow - водомер

Апаратот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, апаратот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на апаратот, случајно оштетување (загуба, мокрење), поправка од страна на неовластени лица.