Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Heat shield Small - распрскувач за топлината од сијалицата 250W-600W

Heat shield Small - распрскувач за топлината од сијалицата 250W-600W

Цена: 1,370.00ден
  • Код:
    98
  • Тежина:
    0.500 кг

Употребувајќи го распрскувачот кој ја намалува емитуваната топлина од сијалицата, рефлекторот може да биде симнат до 20см над врвовите на растенијата.

 

Исто така може да се монтира под сијалицата за да може да се доближи максимално до врвовитее на растенијата, без ризик од изгорување. Светлината се рефлектира кон рефлекторот за порамномерно осветлување. Одговара за сијалици од 400W до 600W.

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата.

Распрскувачот има две функции - да ја намалува топлината и дополнително да ја распрскува светлината

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.