Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ CAN LITE/ORIGINAL ФИЛТРИ CAN Lite Ø 250mm / 2500m3 - карбонски филтер за прочистување на воздух

CAN Lite Ø 250mm / 2500m3 - карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 15,400.00ден
  • Код:
    1014
  • Тежина:
    23.000 кг

Кога е во прашање филтрирањето на воздухот и иновации во вентилационите системи, фирмата Can-Filters е лидер на пазарот.

 

Филтри Can-Fan се идеални за користење во градинарството, при одгледување на затворено. Содржат Virgin активен јаглен, специјално формулиран да одговара на вашите критериуми за работа! Can-Filters осигуруваат најдобра контрола врз миризбите благодарение на активниот јаглен кој е содржан во нив - CKV-4 (вид јагленород). Специјалните димензии и големата површина дава потполно исчистен воздушен проток и 99% отстранување на миризбите. Сигурни филтри изработени од висококвалитетен материјал.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CAN Lite  Ø 250mm / 2500m3 - карбонски филтер за прочистување на воздух
- капацитет: 2500m3/h
- должина 100cm
- дијаметар 35cm
- дијаметар на прирабницата: 250 mm
- количество активен јаглен: 12,2 kg
- дебелина на слојот активен јаглен: 5 cm
- тежина: 23 kg