Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ГРОУБОКСОВИ АКСЕСОАРИ ЗА ГРОУБОКСОВИ High Pro net 120 - мрежа за гроубокс

High Pro net 120 - мрежа за гроубокс

Цена: 420.00ден
  • Код:
    1013
  • Тежина:
    0.250 кг

Мрежа за одгледување по метод SCROG 

 

 SCROG е една добра техника за одгледување која дозволува на растенијата, кои имаат малку место за корените, (на пример во случај на хидропони системи) да растат дури и при недостиг на вертикална височина така што растенијата ќе бидат склони да растаат повеќе хоризонтално отколку вертикално. Оваа техника е докажан метод, кој ефективно го зголемува производствениот капацитет на растенијата.Мин 60см х 60см, макс 120см х 120см.

Мрежата е квадратна, со куки за прикрепување кон конструкцијата на гроубоксот.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.