Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА PLAGRON ОСНОВНИ ЃУБРИВА Plagron Top Grow Box Bio - старт пакет за целосен развој на растенија

Plagron Top Grow Box Bio - старт пакет за целосен развој на растенија

Цена: 5,470.00ден
  • Код:
    1004
  • Тежина:
    0.400 кг

Старт пакет од органски ѓубрива за целосниот циклус на вашите растенија

Комплетот содржи:

- 1L Alga-Bloom

- 100ml Alga-Grow

- 100ml Green Sensation

- 100ml Plagron Roots

- 100 ml Phyt-Amin

- Запалка

- Комбинациска Таблица

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.