Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА Sensi Coco Grow A + B 5L - минерално ѓубриво за раст со кокос

Sensi Coco Grow A + B 5L - минерално ѓубриво за раст со кокос

Цена: 5,530.00ден
 • Оценка: (0)
 • Код:
  999
 • Тежина:
  5.500 кг

Sensi Coco Grow A+B е двокомпонентно ѓубриво за фазата на раст во кокосов супстрат. Тој е специјално назначен за напреднати гровери, со својот состав контролира високи нивоа на Калиум, веќе присутни во Coco супстратите, така што може да се избегне секоја можност за образување на токсични нивоа на Калиум.

Формулата на Sensi Coco Grow исто така содржи и други моќни состојки.

Карактеристики:

 • Автоматски за балансира pH вредноста
 • Вклучува специјални состојки за неверојатен вегетативен раст
 • Ја забрзува фазата на раст на вашето растение, давајќи максимални резултати
 • Го подготвува растението за поголем и попродуктивен принос
 • Содржи фармацевтски реагенси и хелатори
 • Содржи Surfactants - навлажнувачки средства, (вода со богати хранливи елементи) што дозволува полесно распространување и апсорција на хранливите елементи во растенијата. Што значи дека вашите растенија ефикасно ќе ги добијат хранливите елементи и значително ќе го подобрат здравјето и приносите

 

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба: аплицирајте по 4ml/L за време на целата вегетациона фаза.

Како и сите други хранливи материи, збогатувачи и додатоци, никогаш не ги мешајте двете компоненти заедно во нивната концентрирана форма (т.е директно од шишето). Секогаш додавајте ги едно по друго во резервоарот за раствор на храна. Ова му дава на растворот добро мешање пред да ја додадете следната компонента.

Нови продукти

Најпродавани