Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ ГЕЛОВИ ЗА КЛОНИРАЊЕ Root !t First Feed - додаток за потхранување

Root !t First Feed - додаток за потхранување

Цена: 330.00ден
  • Код:
    998
  • Тежина:
    0.200 кг

ROOT!T First Feed e минерален додаток за почетна исхрана на расадници и клонови.

 
 
Содржи: бор и калциум, кои побрзо го развиваат коренскиот систем; витамин Б1 за подобрување на имунолошкиот систем и искоренување; хумусни и флуво киселини за здрави и добро-апсорбирачки корени.
 
 
 
NPK 2.0/1.15/2.3
 
 
За подобри резултати, преминете со ROOT!T First Feed. Компатибилен со сите видови на подлоги RООТ!Т FlexiMix, Jiffy, почва, аеропоника.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Root !t First Feed - додаток за потхранување

Апликација: 5-8ml/L / употреба во текот на првите три недели