Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ФОЛИИ ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 50м

ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 50м

-20%
Цена: 10,000.00ден
Ценовник: 12,500.00ден
Попуст: 2,500.00ден (20.00%)
  • Код:
    994
  • Тежина:
    4.000 кг

 Дозволува зголемување на рефлексијата на светлината, така што истовремено обезбедува една безбедна и сигурна срединаа за одгледување.

 

Со PET покривало за заштита против корозија. Безбеден за храна.Безбеден за растенијата, производ. Не пропушата гасови.

 

ВНИМАНИЕ:  Eco сребрнеста-бела фолија содржи слоеве од чист алуминиум, што може да ги блокира сигналите или инхибира пооделно, мобилни телефони, радио и безжични широкопојасни сигнали, од зони или објекти, кои се опфатени / покриени со овие производи.

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста. Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 50м