Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СИЛНО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ CANNA Terra Professional Plus 50L - силно-збогатена почва

CANNA Terra Professional Plus 50L - силно-збогатена почва

Цена: 1,390.00ден
  • Код:
    992
  • Тежина:
    12.500 кг

CANNA Terra Professional Plus е збогатена со специјални напојувачки смеси, кои ги содржат сите елементи од кои имаат потреба вашите растенија за време на првата седмица, што означува, во тој момент не е неопходно дополнително наѓубрување!

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

CANNA Terra Professional Plus се состои од суровини, секоја од највисок квалитет.Висока класа состојки, како ефирен тресетен мов и различни видови дрвена кора (како замена на перлитот) со компоненти на CANNA Terra Professional Plus. Тие имаат антисептички ефект и го зголемуваат квалитетно аерирањето.Нудат идеална средина за кореновиот развој и формирање на подебели стебла, повисоки приноси и засилен имунитет!Средината исто е  со регулирано рН за долгосрочна контрол, наполнета со вар во доволно количество, за да издржи цел циклус. 

EC: ±1.3
PH ±5.8
 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CANNA Terra Professional Plus 50L - силно-збогатена почва

Нови продукти