Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ GHE Bio Bloom 60mL - органски стимулатор за цветање

GHE Bio Bloom 60mL - органски стимулатор за цветање

Цена: 1,300.00ден
 • Код:
  932
 • Тежина:
  0.070 кг

GHE Bio Bloom помага за рамномерна дистрибуција на хранливи материи во растението и на тој начин го забрзува развојот за 20%.

 

Во почвата  ги активира микроорганизмите, со што се стимулира протокот и внесувањето на хранливи материи, што ја зголемува големината на листовите и го подобрува процесот на фотосинтеза. Bio bloom го стимулира цветањето, бидејќи добрата асимилација го зголемува природниот имунитет и овозможува подобра отпорност на болести. Вашите култури ќе бидат поздрави и вашите култури ќе бидат побогати.

 

 • Ги активира почвените микроорганизми.

 • Помага во фотосинтезата и апсорпцијата на калциум

 • Го стимулира цветањето, пружа заштита на растенијата и ги зголемува приносите.

 

Стимуланси за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Направени од минерали од фармацевтски одделение, General Hydroponics се најбалансираните, ѓубрива со баферна pH вредност на располагање. Тие формираат целосни и избалансирани хранливи раствори за правилна исхрана на растенијата, произведуваат силни енергични растенија, богати со големи, здрави цвеќиња и подобри приноси.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GHE Bio Bloom 60mL - органски стимулатор за цветање

Апликација:

 

 

- 2 mL / 10 L (2 капки на литар)

- Аплицирајте GHE Bio roots за време на вегетација

- Аплицирајте за време на цветањето

- Не аплицирајте во последните 10 дена

Нови продукти