Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GHE BioFiltre / био-филтер за хидропонски системи

Цена: 4,120.00ден
  • Код:
    924
  • Тежина:
    0.500 кг

GHE BioFiltre / био-филтер за хидропонски системи

Ефикасно решение за чистење од патогени. Важен инструмент за успешниот градинар, корисен како за хидропоника, така и за почва.

BioFiltre внeсува живот во водата, благодарение на GHE SubCulture. Во хидропониката и во уште поголем степен во почвата, ќе се воспостави симбиоза меѓу растението и микроорганизмите и ќе се потпомогне преобразувањето на органските материи во прифатен извор на храна.

Биофилтерот ја прочистува, детоксифицира и аерира водата или работниот раствор.

- Внатрешната габа ги задржува сите пливачки остатоци;
- Го збогатува со кислород и го детоксифицира растворот, така што ги елиминира сите штетни соединенија кои ги одделуваат корените ;

Користете го филтерот, за да дадете живот на растенијата и да ги избегнете штетните ефекти од стресот: на пример кога температурата е висока или супстратот не е добро аериран, кога вентилацијата е неефикасна, вашите растенија ќе страдаат од недостиг на кислород во зоната на корените, што ги прави подложни на разни зарази.

Лесен за употреба, монтажа и одржување, BioFiltre е решение на сите проблеми на корените.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GHE BioFiltre / био-филтер за хидропонски системи

Нови продукти