Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN ОСНОВНИ ЃУБРИВА Аqua Flakes A+B 5L - минерално ѓубриво за хидропоника

Аqua Flakes A+B 5L - минерално ѓубриво за хидропоника

Цена: 4,145.00ден
 • Код:
  922
 • Тежина:
  5.500 кг

Двoкомпонентен минерално ѓубриво за фаза на вегетација и раст

 

Aqua Flakes  A+B ги снабдува растенијата со сите потребни елементи во периодот за брз и енергичен раст.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Аqua Flakes A+B 5L - минерално ѓубриво за хидропоника
 • 1L/250L вода.

 • Наменето за аеропоника и субстрати, кокос, минерална вата.

 • Никогаш не ги мешајте заедно А и В во истовреме!

 • Наполнете го контејнерот резервоарот со две третини вода. Ставете ја прво A комплнентата, добро измешајте. Потоа додадете В и повторно промешајте добро. Истурете ја смешата во вода од контејнерот/резервоарот.

 • ЕС вредности: започнете го циклусот на раст со 1,2ЕС вредности, постепено се зголемува (по програма) до 2,0 на крајот на цветањето

 • Користете pH Up и pH Down за регулирање на pH на разтвора меѓу 5,7 и 6,7.

 • Користете го стимулаторот за раст и развој на растението, како и  за цветањето, ако е тоа неопходно.