Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS ЗА КОРЕН GHE Bio Roots 250ml - стимулатор за корен

GHE Bio Roots 250ml - стимулатор за корен

Цена: 4,500.00ден
  • Код:
    919
  • Тежина:
    0.300 кг

GHE Bio Roots го стимулира растот на микроорганизмите во коренот и растот на коренот.

 

Ги заштитува корените од патогени. Го подобрува биотопот на коренот и и го зацврстува.Ова го активира развојот на моќна коренска маса и создава подобра позоција на растението во неговата средина.Ова овозможува подобра отпорност на болести и патогени итн.

 

Bio Roots се состои од есенции на растенија, плодови и микроелементи. Тоа е 100% био.
Како Bio Protect & Bio Bloom, тоа доаѓа од еколошко рециклирање, без додадени хемиски или синтетички производи и без вештачко ѓубриво.

Стимулаторите на коренот помагаат за побрз и подобар развој на кореновиот систем. Корените се најважните единици одговорни за апсорпција на хранливи материи и ги прикачуваат растенијата на почвата. Добар стимулатор на коренот ја одржува областа на коренот здрава и чиста во текот на целиот животен циклус.
 

Направени од минерали од фармацевтски одделение, General Hydroponics се најбалансираните, ѓубрива со баферна pH вредност на располагање. Тие формираат целосни и балансирани хранливи раствори за правилна исхрана на растенијата, произведуваат силни енергични растенија, богати со големи, здрави цвеќиња и подобрени приноси.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GHE Bio Roots 250ml - стимулатор за корен

Апликација:

 

 

- 2 mL / 10 L (2 капки на литар)

- Користете со GHE BioBloom за време на вегетација

Нови продукти